Theunisenriemie.jouwweb.nl
Home » kerst valkenburg » kerstmarkt valkenburg 2013

                    kerstmarkt valkenburg 2013

 

Stelt u zich eens voor: U zit gezellig in uw  camper, lekker bij uw kacheltje. Door het raam ziet u de sneeuwvlokjes dwarrelen over de camping, een glaasje glühwein binnen handbereik….
 Dat kan in het centrum van Kerststad Valkenburg!
unieke ligging bovenop (!) de grotten.
het gezellige centrum en de vele restaurantjes liggen op loopafstand van uw camper

 

 

Valkenburg 2013

Wel wat laat maar kon niet eerder een verslag typen al gaat het nu nog niet voortreffelijk.

Maar wij hebben het weer ontzettend naar ons zin gehad  ,en ons weer geweldig vermaakt .

Vrijdag om half acht zijn wij vertrokken onderweg koffie gehad bij Apeldoorn daarna naar valkenburg gereden de tom tom  stuurde ons door Duitsland wel wat om maar we deden het maar hadden we geen last van een file .

Toen we aankwamen bij den dries   was het er nog rustig met campers en nog plek zat ,ik dacht moesten wij hiervoor zo vroeg boeken, maar toen begon het de een na de andere camper kwam aanrijden en avonds was het vol met campers ,

Vrijdag middag zijn wij naar de fluwelengrot geweest   was weer schitterend daarna valkenburg in voor een aperitiefje alles was al in kerstsfeer ,en wij ook .

Na een warme nacht in de camper ,was het de zaterdags zeer koud ,maar in de gemeente grot had je daar geen last van ,deze was ook weer schitterend ingericht ,na een paar uur door de grot te hebben geslenterd ,zijn wij op een verwarmd terras beland  waar we ons goed vermaakt hebben .

S’avonds was het mistig waardoor het vuurwerk in de mist niet te zien was   zeer jammer

Na weer een warme nacht en smorgens een goed ontbijt zijn we weer naar huis vertrokken,

Was een zeer geslaagd wekend maar weer snel boeken voor volgen jaar

Maar de maandag daar op moest ik weer om vis naar Lauwersoog en daar viel ik met zes emmers haring en brak mijn pols ,dus zodoende maar een kort verslag ,het wil niet echt met links typen ,en wij wilden met oud en nieuw nog even met de camper weg ,maar zal wel niets worden ,zo te horen naar de doctoren zit ik dan nog steeds in het gips .dus eerst geen plannen maken ,maar de camper staat er wel altijd klaar voor om te vertrekken ,op naar ons volgende uitje .      

Maak een Gratis Website met JouwWeb