Theunisenriemie.jouwweb.nl
Home » korte tripjes met de camper. » hemelvaart 2014

hemelvaart 2014

                                                                          Hemelvaart 2014

29 mei

Smorgens vroeg uit de veren ,en eerst het erf in het zout zetten ,nee niet tegen de winter maar tegen het onkruid .

Daar na de camper nog even verschoond vers water er in,en de laatste spullen nog in de camper ,en om half acht waren wij vertrek klaar ,op naar de moezel ,het werd een mooie rit ,wij hebben in Duitsland nog een heel stuk snelweg vermeden ,omdat daar een file was .wat achteraf maar goed was want het was een pracht route die wij gereden hebben ,wij zijn bij koblenz en willen zo op naar Trier rijden .

wat staan de druivenstruiken er hier al mooi voor ,alles is veel groener dan andere jaren ,je kan zien dat het een warm voorjaar was.

Wij hebben om half vijf de camper aan de moezel bij sankt aldegund op een camperplek geparkeerd en na een bakkie koffie en wat eten, hebben wij ons hier in het mooie weer prima vermaakt. morgen  een klein stukje verder en dan misschien even de fietsen van het rek af ,maar vandaag niet meer ,wij gaan nu alleen  genieten van de rust .

 

30 mei

Wat is dit toch heerlijk waker worden ,niets moet maar alles mag .

Na een goede nacht rust waren wij er om zeven uur uit ,en gelijk maar pruttel koffie gezet ,en toen maar mij zelf even opgefrist ,zo dat de koffie straks klaar is .wij hebben rustig ontbeten en zijn daarna vertrokken ,na een half uurtje vonden we weer een mooi plekje om te staan ,en daar vandaan konden wij ook mooi naar berkastel fietsen

en op de andere kant van de moezel terug fietsen naar de camper .waar wij nog lang van de zon hebben genoten met een heerlijk glas wijn ,want wij hadden twee dozen gekocht vandaag bij een wijn boer ,en hebben gelijk ook maar vier druiven struiken gekocht,waar de wijn van komt volgens de boer.

Dit was een zeer luie dag vandaag met heerlijke temperaturen,en toch ook met een schitterende fiets tocht langs de moezel .

Morgen weer een stukje verder, en op naar een mooie tocht op de fiets .

 

 

31 mei

Na weer een goede nachtrust ,en een goed ontbijt,zijn wij weer een stukje verder langs de moezel gereden ,en vonden na een paar kilometer alweer een pracht plekje ,maar de temperatuur  van de moter was nog geen eens 60 graden dus nog maar een stukje verder gereden tot wij weer een geschikt plekje vonden ,en dat was in piespoort daar de camper te plek en aan de koffie met een broodje paling,wat was het vandaag een schitterende dag  alleen het midden stuk van mijn lichaam was bedekt en natuurlijk mijn hoofd .

Maar wij zijn in de middag een heel stuk langs de moezel wezen fietsen ,en hebben met bewondering zitten kijken naar de deltavliegers de van de berg af vlogen en in het diepe dal weer aan de grond kwamen ,

maar dat is niets voor ons geef ons maar een leuk terrasje waar je wat kunt eten en drinken ,en laten ze dat hier nu voldoende hebben,ook nog met uitzicht op de moezel ,maar ik dacht na een paar biertjes dat ik dronken was ,zag ik het niet goed meer,maar gelukkig was er niets mis met mij ,maar waren het wel auto’s de daar aan het varen waren .

was een mooi gezicht.

Na onze fiets tocht zijn wij voor de camper gaan zitten aan een biertje met wat versnaperingkies tot laat in de avond, want het bleef schitterend weer . 

Morgen weer een stukje verder wij zien wel waar maar vast weer een plekje aan de moezel, waar wij weer een stukje gaan fietsen ,want ik heb de ijzeren paarden weer voorzien van vers voer

dus kunnen zij er weer vele kilometers tegen aan .      

 

1 juni

Toen wij waker werden scheen de zon al op de camper ,dat belooft wat voor vandaag .

Na weer een heerlijk ontbijt ,zijn wij weer een stukje verder gereden langs de moezel ,en kwamen in klusserath terecht wat een zeer groot camperplek is ,en waar op veel camperplekken de plaatsen tot zeven meter is ,lijk het hier wel van af zeven meter ,de een is groter dan de ander ,daar staan wij dan tussen in  met ons hymertje van 6 meter .

Maar het was weer een mooie dag met veel zon ,maar om een uur of twee zagen wij dat de mensen allemaal hun luivel vast zetten met scheerlijnen en wel ja om half drie werd de lucht ineens zwart ,dus wij de luivel in draaien en stoelen opruimen,en wat kwam er van, een vloeitje werd nog niet eens nat ,dus maar weer tevoorschijn met de stoelen en de tafel .

en weer volop van de zon genieten

Wij maken er vandaag maar weer een luie dag van ,en laten onze ijzeren paarden maar een dag met rust .

 

 

2 juni

Alweer een nacht om ,wat slaapt het toch heerlijk in een huisje op wielen.

Maar vandaag vertrekken wij weer van de moezel op naar Nederland ,na een goede nachtrust en een heerlijk ontbijt zij wij vertrokken uit klusserath ,op naar lottum,

Naar Camperplaats in de verte  wat midden tussen de rozenstruiken staat ,heel wat anders dan druiven struiken ,maar wel een plek waar je alleen maar vogeltjes hoort ,wat een rust daar ,onderweg ging het vlot tot het laatste stuk in Duitsland waar toch nog een file van een uurtje was ,maar om twaalf uur stonden wij op de camperplaats in lottum .stoeltjes naar buiten en snel een moezel wijntje.

daar hadden wij beiden zin in ,natuurlijk met een stukje kaas want dat hoort er bij natuurlijk .

Tegen de avond zijn we nog een heel stuk door de bossen wezen wandelen ,want dat leek ons aangenamer dan op de fiets een slag om te gaan ,de zon had ons al behoorlijk te pakken gehad dit weekend ,dan is een wandeling in de schaduw wel zo aangenaam .

Maar deze camperplaats is perfect voor de mens die van rust houd goede wifi ,dus ook weer even cotact met het thuisfront gehad.

3 juli

na een goede nacht en een goed onbijt op naar huis

wij waren om twaalf uur weer thuis en konden weer op ons eigen taras zitten .

na een kleine week moesel ,

nu op naar de grote vakantie en dat word noorwegen .

Maak een Gratis Website met JouwWeb