Theunisenriemie.jouwweb.nl
Home » gastenboek

gastenboek

Reactie plaatsen

Reacties

Roel Meijer
9 dagen geleden

hoi theunis hoi riemie blijf zo doorgaan geneieten jullie kanaal en prachtige plekjes uitgezocht en het paling roken is ook super. ahoi

Klaas en Rika
18 dagen geleden

Hallo, kom heel toevallig jullie film tegen, van het mooie camperplekje Neef.
En dan hebben ze het over de Westereen, dorpsgenoten dus. Wij hebben hier altijd eerst met onze caravan gestaan, toen het nog werd gedoogd, zonder voortent.
Alleen wij mochten dat wel, zonder vloerkleed, daar hadden wij onze poty-poty te staan. We hadden zo'n kleine puk.
Maar toen de muur viel was het gedaan, onze zoon heeft er nog één keer gestaan, maar toen hebben we de caravan ingeruild voor een klein campertje.
En daar zijn we ook voor het eerst mee naar Zweden geweest, en nu zien we allemaal bekende foto's......
en nou gaan we dus veel meer volgen.
groet vanaf de Foarstrjitte de Westereen

Tjitske Regterschot-Haagsma
2 jaar geleden

Was bezig om een reis voor te bereiden en kwam op jullie Blog. Hebben jullie een boot durven boeken ondanks de corona? Ik had een reis gemaakt voor Spanje en Portugal. Maar gezien het virus gaan wij die kant niet uit. Noorwegen en Denemarken zijn met het virus in opgaande lijn. Zijn wijdste landen en kun je de ruimte opzoeken . Denken jullie dat je zo de grens kunt passeren?
Groeten Tjitske

Jelle
2 jaar geleden

Hallo Theunis,
Mooie site, wil wel een link met jullie uitruilen.

Http://www.camperphoto.nl

Jelle Heeringa
2 jaar geleden

Bedankt voor tips Theunis en Rimie! Mooie CP in Fredericia en Sittinsen. Leuk om jullie avontuur in Zweden 2019 te lezen en onze ontmoeting terug te zien op de foto’s. Was inderdaad bijzonder, de man met het aggregaat. Veel camperplezier! We komen elkaar vast wel weer tegen😎

Bertus korte
3 jaar geleden

Hallo,wat een mooie route naar Noorwegen over de bruggen gaan we dit jaar doen met de route van jullie,maar gaan voor het eerst die kant op,heb alleen een vraag over het geld voor onderweg Noorse kronen ,hoe doen jullie dat nemen jullie dat mee vanuit Nederland of ?

Mario Macleans
3 jaar geleden

Prachtige reisverhalen en opgeleukt met mooie beelden.
Volgend jaar (2019) komt onze camper. Een vakantie naar Noorwegen zouden wij graag willen. Echter alleen gaan lijkt mij lastig en onbekend met wat je tegen komt.
Als er een groepje campenaars zou ontstaan die daar bekent mee zijn richting Noorwegen, dan sluit ik mij mee daar aan.

Een verplichte reis met de NKC als groep is mij slecht bevallen. Niets mag maar alles moet.

Jan en Christa
5 jaar geleden

Hallo ,
Wat fijn dat jullie er zo van genieten , wij hebben onze 2de caravan met rondzit en vast bed maar kijken ook regelmatig naar een camper .
Maar om nu te stellen dat er bijna geen nadelen aan een camper zitten vind ik toch een beetje te ,wij gaan ook weekenden weg ff een luifeltje eraan en staan ook in 15 min staan we ergens een week dan luifel met zijkanten dus prima veel ruimte en een heerlijke auto om ergens wat te gaan bekijken en de rest van het jaar te rijden en dan nog de afmetingen waar kan en mag je nog in een stad parkeren met een camper van 7 m ,dan de kosten en afschrijving een beetje camper kost toch al snel 7 a 10 mile p.j. daarnaast ook nog een auto word het wel een dure hobby.
Maar als wij de voor en nadelen tegenover elkaar weg strepen houden wij het bij onze c.v voorlopig , tenzij we onverwachts een gouden handdruk krijgen en we nergens meer naar hoeven te kijken .

Bert
5 jaar geleden

Ik lees regelmatig jullie reisverslag. erg leuk hoor
Fijn dat jullie zo lekker kunnen genieten van jullie comper.
Wij gaan vrijdag naar Valkenburg.
Blijft gezellig hoor met de kerstmarkt.

Met vriendelijke groet,

Bert

theunis en riemie
5 jaar geleden

Goedendag Henk.
Henk het is maar net wat je wil ,wil je lang op een plek staan is inderdaad een caravan beter maar wil je wat van de wereld zien neem je een camper ,en ja die kun je zo duur maken als je zelf wilt ,ik heb de laatste gekocht voor €20.000 en heb hem al nu al 8 jaar en honderdduizend km verder en nog geen extra onkosten gehad ,maar het nodige onderhoud moet hij wel hebben natuurlijk ,hij heeft nu tweehonderd veertig duizend gereden en gaat nog heel wat jaartjes mee hoor ,maar huur anders eerst een camper ,
wij willen in ieder geval niet terug naar een caravan hebben we ook 25 jaar gehad en wat de boodschappen betreft die hebben wij in de heen reis al dus als we te plek staan zitten ze al in de camper ,maar langer dan een week op een plek staan wij ook niet ,

gr theunis en riemie.

Henk van Rijswijk
5 jaar geleden

Hallo Teunis en Riemie,
Ik heb ook voor de keus gestaan, maar thuis gekomen van de caravan/camper beurs heb ik eerst de folders eens op tafel gelegd. Wij wilden een Adria half integraal kopen. Maar wij schrokken wel even van de kosten. Als gewezen zelfstandige wist ik wel wat een bus aan onderhoud nodig had, maar je praat ook over aanschafprijzen van € 76000 en dan heb je nog niets bijzonders.
Na 3 à 4 jaar ben je meestal de helft al kwijt. Voor dat geld kun je ook bv jaren gaan cruisen, enz. Met een caravan van € 25000 en een auto van € 50000 kun je ook geweldig reizen. Je zit veiliger (kreukelzone's en airbags). als je wilt ook hoog zitten (SUV) Meer bagage meenemen (minimaal 500 kg van de auto en 300 kg van de caravan. Je kunt de caravan ook ergens neerzetten met alles erin, zodat je hem zo kunt aanhaken. Met een extra grote mover-accu kun je ook enkele dagen overal staan. De wc, de verlichting, verwarming, kraan, afvoer werken ook gewoon net als bij een camper. Je ziet dat er eigenlijk geen verschil is, alleen de uitstraling.
Wij overwinteren er ook mee en dat geeft weer veel andere problemen.
Camper heeft meestal minder ruimte, Boodschappen doen met een fiets, brommer of scooter geeft ook problemen, wat je kunt lang niet zoveel meenemen en ook in Spanje is het niet altijd mooi weer. Met de camper op een vrije plek overwinteren is ook geen optie, je zult toch af en toe je vuilwatertank moeten legen of je laat het terplekke weglopen, wat velen dan doen en dat gaat stinken. Water halen enz. Een heel belangrijk ding wat de mensen vergeten is de gezondheid. Meestal zijn camperaars boven de 60 en het risico wordt dan toch groter op het krijgen van bv. een hartprobleem. Ziekenhuizen zijn vaak ver weg en het openbaarvervoer is voor een partner vaak langdurig en lastig. De meeste partners durven ook niet met een camper te rijden, dus doen ze een beroep op een buurman/vrouw met een auto.
Men zegt ook steeds, dat ze de pootjes niet in hoeven te draaien, nou als ik door een camper loop (100 kg), dan gaat die ook heen en weer en ben ik het beeld van de tv een poosje kwijt. Dat is dus ook onzin
Mensen raken hun realiteitszin kwijt en gaan redenen zoeken om hun aankoop te verdedigen. Van mij mag iedereen een camper kopen, maar zeg gewoon de waarheid. Er is echt heel weinig verschil tussen een Camper en een Caravan.

marga bolmer
5 jaar geleden

Hallo Theunis en Riemie, wat een prachtige verhalen en wat zijn jullie reislustig. Ga zo door!! Bedankt voor jullie bezoek op Le Boucher (frankrijk) en voor de overheerlijke paling. Graag tot ziens! Henk en Marga, Buxieres les Mines.

Jobke Zom
5 jaar geleden

Bedankt, Theunis en Riemie voor de mooie recensie!!
Tot weerziens.

Gr. Jobke ( Camperplaats Kompas Grubbenvorst0

de Vries
5 jaar geleden

Wat een informatieve site. Wij gaan deze zomer misschien een reis van 3 weken in Zweden en Noorwegen maken. Via zweden richting de fjorden en ook via Zweden terug. Hebben jullie tips voor ons ? En, vast een hele domme vraag, maar hoe kan ik op de tom tom de gps gegevens invullen die jullie bij de camperplekken hebben staan? Al eerde geprobeerd.... precies overgenomen wat er staat maar tom tom vindt het niet. Toch zal het handig zijn anders werden de gps gegevens niet overal bij vermeld?. Bedankt alvast

Pharmd158
6 jaar geleden

Very nice site!

Paul
6 jaar geleden

Wat een gezellige site met goede tips en leuk geschreven.
Veel plezier Friesjes.

gr. Paul

rob en trees van cleef
7 jaar geleden

Dag Theunis en Riemie, wij zijn degene, die jullie in Fredericia - op jullie terugreis - hebben ontmoet met de LMC Breezer.
Hebben je verslag met veel plezier gelezen. Dat zonnetje van jullie maakte ons wel jaloers, want wij hebben heel veel regen gehad. Veel plekken zijn wij ook geweest, maar vele niet!
Ondanks het weer vonden wij het prachtig. Zijn nu in Neumünster op een cop. Ook hier nog steeds regenbuien.
Als je ergens de stoelen uit de camper haalt begint 't te regenen!
Groeten, Rob en Trees

Emmy en Herman
7 jaar geleden

Hoi Theunis,
Vanavond de overheerlijke paling gevild en gegeten. Perfect.
Nogmaals bedankt door jullie campervrienden uit Klusserath.
Als wij in het noorden zijn weten wij jullie te vinden.
Groetjes, Emmy en Herman
PS. Mijn neef kent jullie van gezicht.

André Kooistra
8 jaar geleden

Beste Theunis,

Ik heb weer met plezier het verhaal over het forelvissen in Denemarken 2014 gelezen.
Volgende week ga ik met mijn zoon en een vriend ook naar Denemarken om de forellen proberente vangen. Wij gaan o.a. naar Ribe de Storkesoen. Kun je me mischien vertellen waar de forelvijver ligt die jij in je verhaal noemt ? (Riby). Waar vissen jullie het beste mee? Met powerbait of misschien met ander aas?

Groeten,
André Kooistra

Evert W.Visser
8 jaar geleden

Hallo Theunis en Riemie,
Ik heb met veel genoegen gekeken naar jullie vakantie in Schandinavie,mooie fotos en reportage.
Ik wens je een snelle beterschap Theunis.
Groeten Evert W.Visser

Minke
8 jaar geleden

Heb weer wat ideetjes opgedaan n.a.v. jullie reis naar Zweden. Mochten we weer die kant opgaan dan nemen we die wel mee.

Hartelijke groet
www.simonenminkesas.nl

reein bakker
9 jaar geleden

Theun jouw mailtje en foto zijn niet bij mij aangekomen.En wij kunnen geen bijlage vinden, en ook nog nooit van gehoord, omdat ik uit ervaring weet dat jij een goede leeraar bent, vraag ik vriendelijk om wat meer uitleg.
Ik teken met hartelijke groet,Rein Bakker.

jitske
9 jaar geleden

weer heel wat gereisd gezien en getypt..leuk hoor

Jacob
9 jaar geleden

De verhalen zijn weer om jaloers op te worden......

jitske
9 jaar geleden

nou alles gelezen hoor..dus een supervakantie tot nu toe, het lijkt me wel leuk om eens 3 weken met jullie mee te gaan..maar ja dan moet er eerst een camper komen hé..
vandaag waren we bij jullie thuis om een auto te lenen,
paulus jan vond het geweldig stieken pake zijn auto meenemen
en hij zij zullen we ook ff snoepen.. hebben we een spekje uit de kast gepikt.. ;-)

fijne vakantie verder
liefs jitske

Maak een Gratis Website met JouwWeb