Home » gastenboek

gastenboek

Reactie plaatsen

Reacties

Jan en Christa
2 jaar geleden

Hallo ,
Wat fijn dat jullie er zo van genieten , wij hebben onze 2de caravan met rondzit en vast bed maar kijken ook regelmatig naar een camper .
Maar om nu te stellen dat er bijna geen nadelen aan een camper zitten vind ik toch een beetje te ,wij gaan ook weekenden weg ff een luifeltje eraan en staan ook in 15 min staan we ergens een week dan luifel met zijkanten dus prima veel ruimte en een heerlijke auto om ergens wat te gaan bekijken en de rest van het jaar te rijden en dan nog de afmetingen waar kan en mag je nog in een stad parkeren met een camper van 7 m ,dan de kosten en afschrijving een beetje camper kost toch al snel 7 a 10 mile p.j. daarnaast ook nog een auto word het wel een dure hobby.
Maar als wij de voor en nadelen tegenover elkaar weg strepen houden wij het bij onze c.v voorlopig , tenzij we onverwachts een gouden handdruk krijgen en we nergens meer naar hoeven te kijken .

Bert
2 jaar geleden

Ik lees regelmatig jullie reisverslag. erg leuk hoor
Fijn dat jullie zo lekker kunnen genieten van jullie comper.
Wij gaan vrijdag naar Valkenburg.
Blijft gezellig hoor met de kerstmarkt.

Met vriendelijke groet,

Bert

theunis en riemie
2 jaar geleden

Goedendag Henk.
Henk het is maar net wat je wil ,wil je lang op een plek staan is inderdaad een caravan beter maar wil je wat van de wereld zien neem je een camper ,en ja die kun je zo duur maken als je zelf wilt ,ik heb de laatste gekocht voor €20.000 en heb hem al nu al 8 jaar en honderdduizend km verder en nog geen extra onkosten gehad ,maar het nodige onderhoud moet hij wel hebben natuurlijk ,hij heeft nu tweehonderd veertig duizend gereden en gaat nog heel wat jaartjes mee hoor ,maar huur anders eerst een camper ,
wij willen in ieder geval niet terug naar een caravan hebben we ook 25 jaar gehad en wat de boodschappen betreft die hebben wij in de heen reis al dus als we te plek staan zitten ze al in de camper ,maar langer dan een week op een plek staan wij ook niet ,

gr theunis en riemie.

Henk van Rijswijk
2 jaar geleden

Hallo Teunis en Riemie,
Ik heb ook voor de keus gestaan, maar thuis gekomen van de caravan/camper beurs heb ik eerst de folders eens op tafel gelegd. Wij wilden een Adria half integraal kopen. Maar wij schrokken wel even van de kosten. Als gewezen zelfstandige wist ik wel wat een bus aan onderhoud nodig had, maar je praat ook over aanschafprijzen van € 76000 en dan heb je nog niets bijzonders.
Na 3 à 4 jaar ben je meestal de helft al kwijt. Voor dat geld kun je ook bv jaren gaan cruisen, enz. Met een caravan van € 25000 en een auto van € 50000 kun je ook geweldig reizen. Je zit veiliger (kreukelzone's en airbags). als je wilt ook hoog zitten (SUV) Meer bagage meenemen (minimaal 500 kg van de auto en 300 kg van de caravan. Je kunt de caravan ook ergens neerzetten met alles erin, zodat je hem zo kunt aanhaken. Met een extra grote mover-accu kun je ook enkele dagen overal staan. De wc, de verlichting, verwarming, kraan, afvoer werken ook gewoon net als bij een camper. Je ziet dat er eigenlijk geen verschil is, alleen de uitstraling.
Wij overwinteren er ook mee en dat geeft weer veel andere problemen.
Camper heeft meestal minder ruimte, Boodschappen doen met een fiets, brommer of scooter geeft ook problemen, wat je kunt lang niet zoveel meenemen en ook in Spanje is het niet altijd mooi weer. Met de camper op een vrije plek overwinteren is ook geen optie, je zult toch af en toe je vuilwatertank moeten legen of je laat het terplekke weglopen, wat velen dan doen en dat gaat stinken. Water halen enz. Een heel belangrijk ding wat de mensen vergeten is de gezondheid. Meestal zijn camperaars boven de 60 en het risico wordt dan toch groter op het krijgen van bv. een hartprobleem. Ziekenhuizen zijn vaak ver weg en het openbaarvervoer is voor een partner vaak langdurig en lastig. De meeste partners durven ook niet met een camper te rijden, dus doen ze een beroep op een buurman/vrouw met een auto.
Men zegt ook steeds, dat ze de pootjes niet in hoeven te draaien, nou als ik door een camper loop (100 kg), dan gaat die ook heen en weer en ben ik het beeld van de tv een poosje kwijt. Dat is dus ook onzin
Mensen raken hun realiteitszin kwijt en gaan redenen zoeken om hun aankoop te verdedigen. Van mij mag iedereen een camper kopen, maar zeg gewoon de waarheid. Er is echt heel weinig verschil tussen een Camper en een Caravan.

marga bolmer
2 jaar geleden

Hallo Theunis en Riemie, wat een prachtige verhalen en wat zijn jullie reislustig. Ga zo door!! Bedankt voor jullie bezoek op Le Boucher (frankrijk) en voor de overheerlijke paling. Graag tot ziens! Henk en Marga, Buxieres les Mines.

Jobke Zom
2 jaar geleden

Bedankt, Theunis en Riemie voor de mooie recensie!!
Tot weerziens.

Gr. Jobke ( Camperplaats Kompas Grubbenvorst0

de Vries
2 jaar geleden

Wat een informatieve site. Wij gaan deze zomer misschien een reis van 3 weken in Zweden en Noorwegen maken. Via zweden richting de fjorden en ook via Zweden terug. Hebben jullie tips voor ons ? En, vast een hele domme vraag, maar hoe kan ik op de tom tom de gps gegevens invullen die jullie bij de camperplekken hebben staan? Al eerde geprobeerd.... precies overgenomen wat er staat maar tom tom vindt het niet. Toch zal het handig zijn anders werden de gps gegevens niet overal bij vermeld😊. Bedankt alvast

Pharmd158
2 jaar geleden

Very nice site!

Paul
3 jaar geleden

Wat een gezellige site met goede tips en leuk geschreven.
Veel plezier Friesjes.

gr. Paul

rob en trees van cleef
4 jaar geleden

Dag Theunis en Riemie, wij zijn degene, die jullie in Fredericia - op jullie terugreis - hebben ontmoet met de LMC Breezer.
Hebben je verslag met veel plezier gelezen. Dat zonnetje van jullie maakte ons wel jaloers, want wij hebben heel veel regen gehad. Veel plekken zijn wij ook geweest, maar vele niet!
Ondanks het weer vonden wij het prachtig. Zijn nu in Neumünster op een cop. Ook hier nog steeds regenbuien.
Als je ergens de stoelen uit de camper haalt begint 't te regenen!
Groeten, Rob en Trees

Emmy en Herman
4 jaar geleden

Hoi Theunis,
Vanavond de overheerlijke paling gevild en gegeten. Perfect.
Nogmaals bedankt door jullie campervrienden uit Klusserath.
Als wij in het noorden zijn weten wij jullie te vinden.
Groetjes, Emmy en Herman
PS. Mijn neef kent jullie van gezicht.

André Kooistra
5 jaar geleden

Beste Theunis,

Ik heb weer met plezier het verhaal over het forelvissen in Denemarken 2014 gelezen.
Volgende week ga ik met mijn zoon en een vriend ook naar Denemarken om de forellen proberente vangen. Wij gaan o.a. naar Ribe de Storkesoen. Kun je me mischien vertellen waar de forelvijver ligt die jij in je verhaal noemt ? (Riby). Waar vissen jullie het beste mee? Met powerbait of misschien met ander aas?

Groeten,
André Kooistra

Evert W.Visser
5 jaar geleden

Hallo Theunis en Riemie,
Ik heb met veel genoegen gekeken naar jullie vakantie in Schandinavie,mooie fotos en reportage.
Ik wens je een snelle beterschap Theunis.
Groeten Evert W.Visser

Minke
5 jaar geleden

Heb weer wat ideetjes opgedaan n.a.v. jullie reis naar Zweden. Mochten we weer die kant opgaan dan nemen we die wel mee.

Hartelijke groet
www.simonenminkesas.nl

reein bakker
6 jaar geleden

Theun jouw mailtje en foto zijn niet bij mij aangekomen.En wij kunnen geen bijlage vinden, en ook nog nooit van gehoord, omdat ik uit ervaring weet dat jij een goede leeraar bent, vraag ik vriendelijk om wat meer uitleg.
Ik teken met hartelijke groet,Rein Bakker.

jitske
6 jaar geleden

weer heel wat gereisd gezien en getypt..leuk hoor

Jacob
6 jaar geleden

De verhalen zijn weer om jaloers op te worden......

jitske
6 jaar geleden

nou alles gelezen hoor..dus een supervakantie tot nu toe, het lijkt me wel leuk om eens 3 weken met jullie mee te gaan..maar ja dan moet er eerst een camper komen hé..
vandaag waren we bij jullie thuis om een auto te lenen,
paulus jan vond het geweldig stieken pake zijn auto meenemen
en hij zij zullen we ook ff snoepen.. hebben we een spekje uit de kast gepikt.. ;-)

fijne vakantie verder
liefs jitske

mario en grietje
6 jaar geleden

hallo heit en mem
veel plezier in frankrijk hoop dat bij jullie het weer mooier is dan bij ons de kids missen jullie al en fernando vroeg of jullie ook naar ruinerwold gingen op terug weg die nog lang weg is natuurlijk

veel liefs grietje

Sebastiaan233 Europa, Azië, Amerika, Afrika, Scandinavië en ver daarbuiten nog!
6 jaar geleden

Leuke website heeft u! Wat vindt u van me muziek?
Trekharmonica en ceyboard muziek!

www.youtube.com/Sebastiaan233 (2 jaar ON AIR)

Zeemansliederen,
Hollandse deuntjes,
France Gerne,
Frieschenummers en
Iersemuziek
met tekst erbij en 3D!

Bekijk ook mijn favoriette muziek?

Heb ook Twitter @sebastiaan233

rein bakker
6 jaar geleden

Beste Theun als trouwe lezer van jullie vis vakantie reizen naar Denemarken viel het mij op dat vier heren,Friese mannen, zokunnen uitkijken dat de tijd weer is aangebroken, om te gaan. Zo beschreef Theun eens als de vogeltjes weer beginnen te fluiten en de kieviten weer buitelen en hun eerste eitjes leggen.Dan vullen wij alvast weer de camper en wachten onrustig nog een paar dagen en dan er op uit.Omdat kieviten dus kennelijk een grote rol spelen heb ik voor Geert en jou op vuilboomhout een kievit laten schilderen door de zelfde kunstschilder als van Kees zijn forel wordt je in het voorjaar wat onrustig kijk naar de kievit en de rust keert terug en als talisman zal het ongetwijfeld een gunstig effect hebben op het aantal gevangen forellen. Friese vrienden ,van de Groninger Rein.

Gijs en Beppie Leusink uut gellemuun
6 jaar geleden

Hai Luitjes, weet een leuk hemelvaart en pinksteren verhaal gelezen en gezien, prachtig leuk en goed geschreven
gr buurtjes uit Kristansund, [midden/boven in noorwegen

Dirkje & Pieter
7 jaar geleden

Het sjúgt der wer prachtig út jer....hast wer mooi dien Theun.

heinie
7 jaar geleden

Hoy theun
ik heb het verslag even gelezen mooie fotos,mooie fisk,mooi weer,lekkere apperatiefjes wat wil je nog meer,

Rein Bakker
7 jaar geleden

Hallo denemarkgangers Ik heb jouw verslag gelezen Theun,ik heb begrepen een hele mooie week al was het volgens mij gemiddeld wel wat kouder dan vorig jaar. Maar met veel sinas en cola aan boord zijn jullie niet uitgedroogd. Ik heb iedere dag even gekeken op internet,wij hebben nu een dongel aan de laptop en kunnen nu ook op onze vakantie adres internetten, hier in Joppe ,nabij Zutfen.
Maar pas gisteravond kon ik jou verslag lezen,waar ik weer echt van heb genoten.Na een wat koude week was het knuffelen na aankomst erg lekker zeker.Ik kijk weer uit naar mijn friese vrinden en hoop op Zondag 21 april weer bij jullie te zijn.
Een groet voor allen in het bijzonder de vrouwtjes van jullie. waar ik heel graag een keer kennis meee wil maken, Maaike haar stem ken ik van de telefoon, erg vriendelijk en Riemie ken ik van de foto op de site een vriendelijk gezicht. Wij hebben het hier in joppe heel goed, maar ik mis de pingo en hun mensen .

Hoi Rein en KLara.